LinkedIn Instagram Facebook
Advokat & Partner
Charlotte Vinding Christensen


Profil

Charlotte Vinding Christensen rådgiver danske og internationale virksomheder om deres kommercielle kontrakter, både som sparringspartner og som forhandler. Derudover har Charlotte speciale i personalejura og yder rådgivning og løbende sparring til arbejdsgivere, både i hverdagen og ved virksomhedsoverdragelse og omstrukturering. Charlotte rådgiver endvidere om køb og salg af både erhvervsejendomme og boligejendomme. Desuden rådgiver hun en række aktører i sportens verden, herunder om kontrakter og organisatoriske forhold i specialforbund, klubber og foreninger.

Charlotte er ansvarlig for Elverdam Advokaters afdeling for outsourcing af juridiske funktioner hos vores klienter og vores corporate compliance, herunder code of conduct, ESG-politikker og whistleblower-ordninger.

”Det inspirerer mig at kombinere det jordnære engagement med tårnhøje ambitioner. Nogle dage har vi gummistøvler på, andre dage er vi udstyret med en skarp pen. Det vigtigste er, at advokaten er en del af løsningen og aldrig står i vejen for de forretningsmæssige beslutninger.”

Danske Advokater logo Advokatsamfundet logo International Bar Association logo American Bar Association logo Ansættelsesadvokater logo