LinkedIn Instagram Facebook
Bolig & Byggeri

Udsigt til trygge og bæredygtige løsninger

Bolig & Byggeri

Hos Elverdam Advokater bistår vi klienter med en bred vifte af juridiske problemstillinger inden for entreprise- og ejendomsret. Vores hold af specialiserede advokater og jurister har mange års rådgivningserfaring. Vi hjælper både entreprenører og bygherrer med indgåelse og håndtering af kontrakter, og yder rådgivning og repræsentation, hvis der opstår tvister.

Inden for lejeret hjælper vi både udlejere og lejere med at sikre overholdelse af lejeloven. Hertil yder vi vejledning og assistance i forbindelse med opsigelser og genforhandlinger af lejekontrakter, samt håndtering af konflikter, der måtte opstå i forbindelse med et lejemål.

Vi har mange års erfaring med køb og salg af fast ejendom, herunder villa, lejlighed, andelsbolig, grund, sommerhus og landbrug. Vi beskæftiger os med alle aspekter af ejendomshandler, lige fra den indledende forhandling til den endelige afslutning af transaktionen. I tæt samarbejde med vores klienter, afdækker vi klientens ønsker og behov, således at vi sikrer at der bliver taget hånd om alle juridiske og praktiske aspekter. Vi hjælper med forhandling og udarbejdelse af købsaftaler, gennemgang af ejendommen og dokumenter, og undersøgelse af eventuelle skjulte risici eller problemer, der kan påvirke købet. Vi sikrer desuden, at relevante love og regler overholdes, herunder tinglysningsregler samt skatte- og afgiftsregler.

Vi rådgiver blandt andet om...
  • Køb og salg af bolig
  • Tvangsauktioner
  • Udlejning
  • Tinglysning
  • Pantebreve