LinkedIn Instagram Facebook
Outsourcing

Din juridiske afdeling 'lidt længere nede ad gangen'

Outsourcing

Vi har stillet et vigtigt spørgsmål til vores nuværende og kommende erhvervskunder: ”Hvordan kan advokaten bidrage mest optimalt til virksomhedens drift?” To temaer gik igen i næsten alle svar; virksomheder vil have hurtige og klare svar, uden lange eller uforståelige skriftlige redegørelser. Desuden skal prismodellen være klar og gennemskuelig. Gennem outsourcing fungerer vi som ansatte in-house jurister eller advokater, som sidder ’lidt længere nede ad gangen’. Forskellen er, at virksomhederne kun betaler efter behov – også når et spørgsmål kan besvares på 10 minutter. Helt simpelt tilpasser vi vores advokatydelser til virksomhedens behov. Vi tilbyder rådgivning, der afdækker risici og faldgruber indenfor de områder, der er relevante for virksomheden, samt en smidig og effektiv samarbejdsform, der tager udgangspunkt i virksomhedens ønsker til kommunikation. Dertil tilbyder vi en prismodel for løbende rådgivning, der er tilpasset virksomhedens forskelligartede behov.

Vi tilbyder en eller flere fast tilknyttede advokater, som opnår indgående kendskab til virksomhedens behov, mål og ønsker. Derudover gives der mulighed for afholdelse af interne kurser om relevante emner, f.eks. aftaleindgåelse, konkurrence, markedsføring og personaleforhold.

Et samarbejde med Elverdam Advokater, skal kunne betale sig for vores klienter. Det gælder både økonomisk og i relation til de løsninger der etableres gennem samarbejdet. Prismodellen aftales konkret, så den baseres på de behov og ønsker, der gør aftalen mest attraktiv for den enkelte klient. Aftalen kan naturligvis opsiges uden varsel. Et samarbejde mellem virksomhed og advokat skal altid hvile på et fundament af tryghed og tillid.

Vi rådgiver blandt andet om...
  • Compliance
  • Kommercielle kontrakter
  • Personale & HR
  • Selskabsretlige forhold